logo
دوره 7، شماره 23 - ( زمستان 1403 )                   جلد 7 شماره 23 صفحات 1401-1391 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Yazdanpanah S, Fahim Z. Edible Coatings Based on Whey Protein. J Altern Vet Med 2024; 7 (23) :1391-1401
URL: http://joavm.kazerun.iau.ir/article-1-190-fa.html
یزدان پناه صدیقه، فهیم زهرا. پوشش‌های خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر. مجله طب دامپزشکی جایگزین. 1403; 7 (23) :1391-1401

URL: http://joavm.kazerun.iau.ir/article-1-190-fa.html


1- دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، واحد کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی، کازرون، ایران ، yazdanpanah2004@gmail.com
2- گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران
چکیده:   (6 مشاهده)
به علت اهمیت و تمایل مصرف کنندگان به استفاده از محصولات غذایی با طراوت و تازه، تحقیقات به سمت توسعه سیستم های بسته بندی نظیر پوشش های خوراکی هدایت شد. همچنین به علت مشکلات ناشی از استفاده فیلم های مصنوعی و تجزیه ناپذیر، محققان زیادی به تولید پوشش خوراکی طبیعی برای نگهداری مواد غذایی روی آورده اند و یکی از منابع تهیه آن پروتئین آب پنیر است. به همین دلیل مقاله حاضر به تشریح پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اثر توامان آن با سایر ترکیبات در برابر میکروارگانیسم ها و کیفیت محصول می پردازد.

 
متن کامل [PDF 1438 kb]   (1 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: علوم و صنایع غذایی
دریافت: 1403/6/19 | پذیرش: 1403/8/18 | انتشار: 1403/10/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.