1- دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، واحد کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی، کازرون، ایران ، yazdanpanah2004@gmail.com
2- گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران
چکیده: (6 مشاهده)
به علت اهمیت و تمایل مصرف کنندگان به استفاده از محصولات غذایی با طراوت و تازه، تحقیقات به سمت توسعه سیستم های بسته بندی نظیر پوشش های خوراکی هدایت شد. همچنین به علت مشکلات ناشی از استفاده فیلم های مصنوعی و تجزیه ناپذیر، محققان زیادی به تولید پوشش خوراکی طبیعی برای نگهداری مواد غذایی روی آورده اند و یکی از منابع تهیه آن پروتئین آب پنیر است. به همین دلیل مقاله حاضر به تشریح پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اثر توامان آن با سایر ترکیبات در برابر میکروارگانیسم ها و کیفیت محصول می پردازد.
نوع مطالعه:
مروری |
موضوع مقاله:
علوم و صنایع غذایی دریافت: 1403/6/19 | پذیرش: 1403/8/18 | انتشار: 1403/10/10