logo
دوره 1، شماره 2 - ( پاییز 1396 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 96-89 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sadeghi Limanjoob H. An Evaluation of Antimicrobial Effects of Zosima Absinthifolia Extracts. J Altern Vet Med 2017; 1 (2) :89-96
URL: http://joavm.kazerun.iau.ir/article-1-51-fa.html
صادقی لمینجوب هاجر. بررسی خواص آنتی باکتریال عصاره گیاه Zosimia absinthifolia. مجله طب دامپزشکی جایگزین. 1396; 1 (2) :89-96

URL: http://joavm.kazerun.iau.ir/article-1-51-fa.html


گروه زیست شناسی، واحد خلخال، دانشگاه آزاد اسلامی، خلخال، ایران ، sadeghi.l.g93@gmail.com
چکیده:   (288 مشاهده)
100 گرم از دانه خشک شده گیاه را پودر کرده ودر مقدار کافی حلال آلی خیسانده می شود.سپس در دستگاه سوکسوله عصاره گیری می شود.روی عصاره پس از تغلیظ آن در روتاری، عملیات ترانسفیکاسیون انجام گرفته وجسم بدست آمده کاملا آبگیری شده و با GC-GC/MS آنالیز می شود. n-اکتانول، D-جرماکرن، D-کاریوفیلن، D-پینن، لیمونن، اکتیل استات، کاریوفیلن اکسید و n-اکتانال ترکیب های شاخص اسانس گیاه می باشند. مقداری از اسانس جهت تعیین اثر ضد میکروبی به کار می رود. محیط کشت تهیه می شود و تست با روش انتشار دیسک Disk Diffusion Method انجام می پذیرد. اثر ضد میکروبی اسانس روی باکتری Staphyloccous aureus و Esherichia coli می باشد. نتایج اولیه نشان می دهد که این اسانس اثرات ضد میکروبی خوبی روی این باکترها دارد و این اثرات بیانگر این مطلب است که در آینده این گیاهان به عنوان مواد موثر در درمان عفونتهای به وجود آمده در اثر این باکتریها می توانند مورد استفاده قرار گیرند.
واژه‌های کلیدی: Zosimia، عصاره، Staphyloccous aureus، Esherichia coli، GC/MS
متن کامل [PDF 404 kb]   (132 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: میکروبیولوژی
دریافت: 1396/3/25 | پذیرش: 1396/6/16 | انتشار: 1396/6/30

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.