صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
نکات مهم قبل از ارسال مقاله
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
EN
FA
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
دوره 3، شماره 6 - ( پاییز 1399 )
مقالات پژوهشی
بهبود خواص شیمیایی و حسی گوشت گوسفند تحت تاثیر پودر کیوی
ص. 296-289
مینا زارعی
،
صدیقه یزدان پناه
*
چکیده
(503 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(171 دریافت)
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های مقاوم در برابر فلزات سنگین از رودخانه خشک در شیراز
ص. 308-297
آزاده گله داری
،
افسون شریعت
*
چکیده
(387 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(158 دریافت)
اندازه گیری ساختارهای داخلی کره چشم به وسیله اولتراسونوگرافی در بز سالم نژاد نجدی
ص. 318-309
فوآد سعدی
*
چکیده
(388 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(150 دریافت)
الگوی یکپارچه تسهیل و افزایش بهره وری در تولید دام بزرگ
ص. 332-319
پرهام ارجمند
*
،
علی نوشاد
،
راضیه منصوری
چکیده
(397 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(135 دریافت)
بررسی بالینی، ماکروسکوپیک و هیستوپاتولوژیک سندروم آسیت در جوجه های گوشتی
ص. 342-333
امیراشکان مهجور
*
،
محمدمهدی هادی پور
چکیده
(418 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(186 دریافت)
بررسی اثرات حفاظتی عصاره هیدروالکلی میوه سپسان در برابر سمیت کبدی ناشی از کادمیوم در موش های صحرایی نر بالغ
ص. 353-343
مهراد شریعتی
،
سعید خاتم ساز
*
چکیده
(386 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(130 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS