صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
EN
FA
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
دوره ۳، شماره ۶ - ( پاییز ۱۳۹۹ )
مقالات پژوهشی
بهبود خواص شیمیایی و حسی گوشت گوسفند تحت تاثیر پودر کیوی
ص. ۲۹۶-۲۸۹
مینا زارعی
،
صدیقه یزدان پناه
*
چکیده
(۴۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱ دریافت)
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های مقاوم در برابر فلزات سنگین از رودخانه خشک در شیراز
ص. ۳۰۸-۲۹۷
آزاده گله داری
،
افسون شریعت
*
چکیده
(۳۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۷ دریافت)
اندازه گیری ساختارهای داخلی کره چشم به وسیله اولتراسونوگرافی در بز سالم نژاد نجدی
ص. ۳۱۸-۳۰۹
فوآد سعدی
*
چکیده
(۳۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶ دریافت)
الگوی یکپارچه تسهیل و افزایش بهره وری در تولید دام بزرگ
ص. ۳۳۲-۳۱۹
پرهام ارجمند
*
،
علی نوشاد
،
راضیه منصوری
چکیده
(۳۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰ دریافت)
بررسی بالینی، ماکروسکوپیک و هیستوپاتولوژیک سندروم آسیت در جوجه های گوشتی
ص. ۳۴۲-۳۳۳
امیراشکان مهجور
*
،
محمدمهدی هادی پور
چکیده
(۳۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰ دریافت)
بررسی اثرات حفاظتی عصاره هیدروالکلی میوه سپسان در برابر سمیت کبدی ناشی از کادمیوم در موش های صحرایی نر بالغ
ص. ۳۵۳-۳۴۳
مهراد شریعتی
،
سعید خاتم ساز
*
چکیده
(۳۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۲ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS